Centrum voor Certificatie

6 juli 2016

Het Centrum voor Certificatie is opgezet als organisatie die erkenningsregelingen opzet, beheert en toetsingen uitvoert. Onze missie is een belangrijke bijdrage leveren aan de kwaliteitsverbetering van branches en beroepsverenigingen die bij ons zijn aangesloten. Tegenwoordig voeren we het bedrijfsbureau van meerdere organisaties  en maakt het accrediteren van cursussen ook onderdeel uit van onze werkzaamheden.

Verder dan kwaliteit
We besteden veel aandacht aan de bekwaamheid en ervaring van onze mensen. Tevens vinden we het belangrijk dat er binnen de organisatie serieuze betrokkenheid is met klanten en partners. Zo monitoren wij regelmatig de kwaliteit van de deskundigen. Hierdoor zijn we in staat om voortdurend de meerwaarde van onze dienstverlening te vergroten.

Met het Centrum voor Certificatie heeft u een partner voor uw kwaliteitsvraagstukken. Van ons mag u verwachten dat u met een betrouwbare partner zaken doet, die u een professionele dienstverlening levert en oog heeft voor uw specifieke situatie.

In ons team is onder andere kennis aanwezig op het gebied van erkenningen, certificering, opzetten stichtingen, beleidsvraagstukken en certificeringsspecifieke juridische zaken.

Kijkt u gerust naar de ervaringen die anderen met ons hebben.

Bent u benieuwd wat dat voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.