Centrum voor Certificatie

6 juli 2016

Het Centrum voor Certificatie is een organisatie die erkenningsregelingen opzet, beheert en toetsingen uitvoert. Het gaat zowel om erkenningsregelingen voor bedrijven als personen. We zijn in 2005 opgericht met als missie om een belangrijke bijdrage te leveren aan de kwaliteitsverbetering van branches en beroepsverenigingen die bij ons zijn aangesloten.

Verder dan kwaliteit
We besteden veel aandacht aan de bekwaamheid en ervaring van onze mensen. Tevens vinden we het belangrijk dat er binnen de organisatie serieuze betrokkenheid is met klanten en partners. Zo monitoren wij regelmatig de kwaliteit van de deskundigen. Hierdoor zijn we in staat om voortdurend de meerwaarde van onze dienstverlening te vergroten.

Naast het beheren en uitvoeren van de erkenningsregelingen hebben we de expertise in huis om erkenningsregelingen te ontwikkelen. Daarnaast voeren we het secretariaat van onder andere CompNed en maakt het accrediteren van cursussen ook onderdeel uit van onze werkzaamheden.

Met het Centrum voor Certificatie heeft u een partner voor uw kwaliteitsvraagstukken. Van ons mag u verwachten dat u met een betrouwbare partner zaken die u een professionele dienstverlening levert en oog heeft voor uw specifieke situatie.

Bent u benieuwd wat dat voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.