Audiciens

6 juli 2016

Het Centrum voor Certificatie heeft, op verzoek van een zorgverzekeraar,  een erkenningsschema ontwikkeld met eisen aan vestigingen waar triage wordt uitgevoerd.

Bij de ontwikkeling en uitvoering van deze erkenning voor audiciens staat het belang van de zorgconsument voorop. Een van de belangrijkste elementen van de erkenning is dat de zorgconsument bij de audicien met de juiste adequate hooroplossing naar huis gaat en hierbij deskundig wordt geadviseerd en begeleid.

De waarborging hiervan heeft zich vertaalt in het erkenningsschema ‘Vestigingen waar triage wordt uitgevoerd’. De eisen hebben o.a. betrekking op het geluidsniveau in de ruimte waar triage wordt uitgevoerd, de deskundigheid en de aanwezigheid van de triage audicien.

Wilt u meer informatie over de specifieke eisen?

Download dan het Erkenningsschema vestigingen waar triage wordt uitgevoerd om alle eisen te bekijken. Indien u ook de algemene voorwaarden wilt bekijken download dan het bijbehorende erkenningsreglement.

Register
U kunt hier het register inzien van reeds erkende vestigingen.

Wilt u meer weten over wat uw bedrijf moet doen om ook aan deze eisen te voldoen? Klik dan op een van de opties hieronder.

Nieuwe vestigingen – Mijn vestiging is (nog) niet erkend door het Centrum voor Certificatie

Controles – Mijn vestiging is al erkend door het Centrum voor Certificatie