Toetsen van organisaties en personen

10 augustus 2016

Het Centrum voor Certificatie beschikt over een team van auditors die op specifieke vakgebieden audits uitvoeren. Alvorens een auditor wordt toegelaten tot het team wordt de kandidaat auditor ingewerkt en vindt een zware selectieprocedure plaats.
Wij monitoren regelmatig de kwaliteit van de toetsers en brengen hier verbeteringen aan. Al onze auditors zijn zeer ervaren en/of specifiek opgeleid in het afnemen van audits in de betreffende sector.

Wilt u meer weten over het objectief toetsen van organisaties en personen, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op via 0172-242441 of info@centrumvoorcertificatie.nl

Het Centrum voor Certificatie is bekend van de werkzaamheden die het uitvoert voor de SEMH (Stichting Erkenningsregeling leveranciers Medische Hulpmiddelen), SEPCW (Stichting Erkenningsregeling park-, city- en winkelgebiedmanagers), QAEH (Stichting Quality Assurance Ehealth) en StErRecht. Deze erkenningsregelingen worden volledig beheerd en uitgevoerd door het Centrum voor Certificatie.